Πάνω από πέντε δεκαετίες εμπειρίας και γνώσης στην κατασκευή σκαφών.

Από την ίδρυση της εταιρείας, και για περισσότερα από 50 χρόνια, η βασική αρχή της Compass Boats είναι να προσφέρει στους πελάτες της ένα υψηλής ποιότητας καλά κατασκευασμένο σκάφος που θα τους χαρίζει ξέγνοιαστες στιγμές χαράς και αναψυχής κάνοντάς τους πολύ περήφανους ιδιοκτήτες.

Πάντα προσηλωμένοι σε αυτόν τον στόχο και για να τον πετύχουμε και να τον διασφαλίσουμε, δίνουμε μεγάλη σημασία στον αρχικό σχεδιασμό των σκαφών μας και σε όλα τα στάδια κατασκευής τους κατά την παραγωγική διαδικασία, από το gel-coat και την πλαστικοποίηση μέχρι την τελική συναρμολόγηση, και τηρώντας πιστά ένα σύνολο κανόνων και αυστηρών προδιαγραφών. Όλες οι πρώτες ύλες καθώς και όλα τα αξεσουάρ που χρησιμοποιούμε, προμηθεύονται από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες του κλάδου των σκαφών και φυσικά διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά CE.

Η μεγάλη διαφοροποίηση των σκαφών Compass, που τα καθιστά κορυφαία τόσο σε πλεύση και αντοχή όσο και σε ασφάλεια και στιβαρότητα, έγκειται στο γεγονός ότι κατασκευάζονται αποκλειστικά με τη μέθοδο «Compass S4». Σύμφωνα με την μέθοδο αυτή, ένα τρίτο ξεχωριστό ολοκληρομένο κομμάτι χρησιμοποιείται στο σκάφος το οποίο ενώνεται με την γάστρα πριν από την τελική συναρμολόγιση της με το κατάστρωμα. Αυτό το επιπλέον κομμάτι έχει σχεδιαστεί με μεγάλη λεπτομέρεια και προσοχή, είναι μοναδικό για κάθε μοντέλο και ενσωματώνει όλη την ενισχυτική δομή και τον αποθηκευτικό χώρο μέσα στα ντουλάπια.

Τα κύρια πλεονεκτήματα της κατασκευής με τη μέθοδο “S4” είναι:

• Δημιουργεί μια εξαιρετικά άκαμπτη και στιβαρή κατασκευή
• Αβύθιστο χαρακτηριστικό
• Αυξάνει τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο.
• Δημιουργεί λείους και γυαλιστερούς αποθηκευτικούς χώρους που όχι μόνο δίνουν στο σκάφος εμφανώς υψηλότερη ποιότητα, αλλά είναι και πολύ εύκολοι στο να καθαριστούν.
• Ελαχιστοποιήται η χρήση ξύλου.

Συνεργαζόμαστε με τη «ΜΕΚΥ», και με άλλους ανεξάρτητους φορείς, για τον σχεδιασμό, την επιθεώρηση και την πιστοποίηση των σκαφών μας, σύμφωνα με την ενότητα «Β+Γ» της Οδηγίας 2013/53/ΕΕ. Όλες οι δοκιμές πραγματοποιούνται σε πραγματικό θαλάσσιο περιβάλλον προκειμένου να διασφαλιστεί η μέγιστη ασφάλεια, αλλά και να πιστοποιηθούν όλα εκείνα τα στοιχεία που θα συμβάλουν στη μέγιστη ικανοποίηση του ιδιοκτήτη τους.

 

Διεύθυνση

21χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας

145 68 Κρυονέρι Αττικής

Ελλάδα

 

Καλέστε μας

Τηλ. (+30) 210 8161600
Φαξ(+30) 210 8161601

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο

samouhosmarine@hotmail.com

compassboatsgr@gmail.com